0 bodů
247 zobrazení
v kategorii Tato poradna

Admin mi skryl odpovědi na více otázek. Odpovědi byly čistě technického charakteru, k předmětu otázky a nijak neporušovaly pravidla poradny ani pravidla morálky a slušných lidských vztahů.

Půjčení kanystru na pumpě, Kdo zaplatí škodu na nářadí, Musí být sluneční hodin otáčecí, Porušená dvířka u mikrovlnné trouby, Jemné piliny pod skříní, Vydrží plynová bomba mráz, a další... Co tam bylo závadného? Na jiných poradnách mi z několika tisícovek příspěvků neskryli ani jednu.

Pokud skrývá nebo maže odpovědi na otázky, které by mohly i v budoucnosti pomoci jiným dotazujícím, je to jen na škodu. Jeho škodu, je to jeho poradna...

Nedivím se, že se objevují otázky typu Jak zachránit poradnu.

Pokud mi admin dal BAN, za moje slušně vyjádřené postřehy a připomínky a zkušenosti z jiných poraden k jeho ne zcela dobré organizaci této poradny, prosím, je to jeho poradna...

Poslal jsem kdysi plno připomínek a rad a postřehů z poradny cestou vnitřní pošty. Nemusí všichni všechno vědět. Dočkal jsem se BANu. Za nevhodné odpovědi, které ale nespecifikoval. Za stížnosti od ostatních, dtto. Za nevhodné bodování, podle něj a dalších budeme muset držet hubu a krok, pokud je odpověď špatná. Za neustále připomínky, to samé jako výše. Hádání se s ostatními, slušnou argumentaci s fakty tady berou jako hádání.

Jsem zvědavý, jak ohodnotí tento příspěvek.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+4 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pominu veškeré tvé stesky - ale udivuje mne, že, když tak přesně víš, jak by poradna měla vypadat a jak pomáhat všem vůkol, si nezaložíš poradnu vlastní - tu by sis mohl ´postavit´ a řídit zcela podle svého mínění...
;-)



+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Pánové ( Vincku a Franto ), co kdybyste si to zašli vyříkat někam do hospody a tady neotravovali. Jmenuje se to tu POHODNA = pohodová poradna a vaše nesmysly k pohodě rozhodně nepřispívají. (envy)

0 bodů

Vincku no některé tvé odpovědi byly jak od prvňáčka. Ale neboj, Luky už poradnu prodal takže budeš mít klid. (mooning). Prej už to s tebou nemohl vydržet. Neustálé připomínky, komandování atd....

0 bodů

Koukám že tvůj dotaz organizace poradny že ses nepolepšil a zase si myslíš že tu budeš poroučet. ]:) bože bože.

Kopnout si, to dokážeš. To je zřejmě z tvé strany vše.

Kopnout? Já píšu pravdu.

Bred Domácí (4.3k bodů)

Ale ta oravda je zřejmě jenom tvoje. Ostatní mají jinou.

0 bodů

Nejvíc jsem se pobavil nad vinckovejma odpověďma. Někdo se ptal jestli mají na pumpě kanystr na benzín a on mu napsal ať si veme doma hrnec a jde pro benzín s ním, nebo že no to ani raději psát nebudu .....(rofl)

0 bodů

Tak to já poradnu opouštím. Bravo vincku už jsi nás vyhnal co já vím asi 10. Rozdej rozkazy jak to máš ve zvyku, myslím ale že se na tebe (pan mám se vším problém) všichni vyser...(giggle)

Franto Franto, pěkně jsi se projevil.
Je dobře, že se na této poradně pořádně nezdržíš, tvoje tři příspěvky jsou ubohé. Porušuješ pravidla a klameš. Zdá se také, že jsi nebyl schopný pochopit obsah nejen mého příspěvků výše, ale i toho s tím kanystrem. Nejsi schopný dát konkrétní argument, skrývaš se za "no to ani raději psát nebudu", a těch "asi 10" odpadlíků nejsi schopný vyjmenovat.
Zato jsi schopný napadnout druhého, toho, kdo se problémy této poradny zaobíral hned od jejího zrodu. Za to, že bývalý majitel neměl dostatek vědomostí a schopností se zkušenostmi, jak takovou poradnu provozovat, nemohu já. A že dá se říci splašeně hned denně měnil v poradně kde co, na co jsem ho v dobré vůli upozorňoval, aby zbíral poznatky od uživatelů a po čase udělal jisté úpravy, to je jeho systém. Pokud se vymlouvá na druhé, nic v životě nedokáže.

Je klidně možné, že nový majitel bude k poradně přistupovat jinak. Držím mu palce. Zároveň se mu omlouvám, o změně majitele a předpokládám i admina jsem nevěděl. V této otázce jsem měl na mysli minulého majitele. Pokud jim byl luky.



Související témata

+2 bodů
3 odpovědí 163 zobrazení
22.10.2014 v kategorii Tato poradna inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
3 odpovědí 174 zobrazení
+1 bodů
6 odpovědí 307 zobrazení
28.3.2014 v kategorii Diskuze zzzzz Registrovaný (420 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 529 zobrazení
0 bodů
20 odpovědí 6.2k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 351 zobrazení
5.7.2014 v kategorii Diskuze anonym
+2 bodů
4 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 187 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 172 zobrazení
24.9.2014 v kategorii Tato poradna Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
0 bodů
7 odpovědí 312 zobrazení
18.9.2014 v kategorii Tato poradna ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
...