0 bodů
417 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Jak velká vrstva soli by měla být pod kuřetem?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů

Jak kdo, ale u nás se dává kilogramový pytlík soli, prostě sůl rovnoměrně rozprostřít.



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Než na pytlíku soli, pak je mnohem lepší posadit kuře do na plátky nařezaných a posolených brambor. Kuře pustí šťávu a bramborky pak jsou skvělé. Kuře se nechává v troubě cca hodinku. Tuto dobu potřebují i brambory. Všecko v jednom voňavém pekáčku.

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Inko, už se mi sbíhají sliny, asi to kuře na bramborách zkusím. Musím to mít v troubě zaklopené, myslím třeba ve varném, skleněném pekáčku s vrškem, s pokličkou? :)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Nene, nepřikrývat, jen mašlovačkou cca po půl hodině hrábnout pod brambory do výpeku a potřít kuře.

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Mám plynovou troubu, nevadí to?.....(wfh)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Neva, pekla jsem ho takhle i v plynové. A až se vám jen brambory omrzí, nakrájejte k nim mrkev, cibuli na čtvrtky, žampiony nebo houby, řapíkatý celer.zadejte popis obrázku zde

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Vždy jsme dávalo 750 - 1000g soli . Nemusíš sůl vůbec použít, jen nasolit kuře a napíchnout ho na otevřenou plechovku piva. Na plechovce se pěkně upeče a odpařující se pivo dodá kuřeti chuť.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 456 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 477 zobrazení
23.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Renda 4555
0 bodů
3 odpovědí 259 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 395 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 405 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 2.4k zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 229 zobrazení
13.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo hanča22
0 bodů
3 odpovědí 469 zobrazení
...