Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
5.6k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Nesnáším kosti v rybě. Poraďte prosím

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

7 reakce

+4 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Vykostena ....:D kazda ryba ma kosti ..ale pokud se udelaji filety ...tak se kosti zredukuji ..protoze se odreze maso zalezi jen na tobe ktera ryba ti chutna ...ja mam za to ze nejlepsi ryba je bucek ..nebo veprovy rizek ...
Kazda ryba ma jiny druh masa pokud se to da za maso povazovat ...treba vertsina dravcu je dobra ...Stika ..Candat ..Pstruh ..Okoun atd... maji pevne maso opakem jsou ryby jako je Kapr ....Toustolobik ..sumec atd ...ten ma maso mastne a je dobry prevazne na uzeni ....
Takze pokud rybu vyfiletujes... tak ma minimum kosti....je zde zajimava alternativa a to Zralok..ten kosti nema taky to ....ale neni ryba vybrz paryba ...maso se podoba kurecimu ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Žádná ryba neni bez kostí. Nejméně kostí mají bělomasé ryby. Jejich maso je světlé. Mezi ně patří pangacius, světlá treska,halibut. Málo kostí má také platýz a mořský okoun

+1 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Losos. Tak jak je prodáván, je bez kostí. Je to moje nejoblíbenější ryba.

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Všichni sladkovodní dravci obecně, mají málo kostí. Mají bílé, pevné maso a málo kostí. Úhoř má jen chrupavčitou páteř. Žralok je také bez kostí.

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nauč se filetovat - není to tak obtížné, jak se zdá.
- od 3. minuty
:o

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tohle jsem se naučila, když mi kdysi manžel přivezl z Finka ten správný nůž - šavličku. Na zadní straně blistru byl návod, podle něj se to dalo snadno udělat. Jen jsem neznala prořezávání svaloviny hustými řezy. :)

0 bodů

Ještě aby! Snáší slepice. Jinak nejméně kostí má prase.wink



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 199 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 194 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 87 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 199 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 228 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 101 zobrazení
3.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Marcea Plešinová
0 bodů
1 reakce 137 zobrazení
21.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+3 bodů
2 odpovědí 1.5k zobrazení
0 bodů
1 reakce 474 zobrazení
...