+1 bodů
707 zobrazení
v kategorii Rostliny, zahrada

Které je vhodné dřevo na uzení?

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Tvrdé - buk, dub (...) - ´základní´ chuť uzeného.
Pak i ovocná dřeva - švestka, třešeň, jabloň (...) - dodávají ´příchutě´.
A na závěr uzení jsem dával jalovec - ne na dlouho, max. tak 5 - 10 % času.





Související témata

0 bodů
3 odpovědí 795 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 573 zobrazení
17.5.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Rousek Jílek
0 bodů
1 reakce 308 zobrazení
0 bodů
1 reakce 383 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 549 zobrazení
0 bodů
1 reakce 344 zobrazení
19.7.2018 v kategorii Vaření, jídlo Blanka Černá
0 bodů
2 odpovědí 629 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 848 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 348 zobrazení
0 bodů
1 reakce 114 zobrazení
...