0 bodů
1.3k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 447 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 512 zobrazení
0 bodů
1 reakce 320 zobrazení
0 bodů
1 reakce 219 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 650 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 400 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 275 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 261 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 278 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
...