0 bodů
163 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Vadí když naplním koblížky marmeládou a pak je osmažím? Nebo je lepší je naplnit až po smažení stříkačkou?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Samozřejmě před smažením



+1 bodů

Manželka plní před smažením a nikdy se nestalo, že by náplň vytekla. :)

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Pokud smažíte koblížky, tak před smažením. Já dělávám smažené i bez marmelády, vytvaruji takové placky a smažím, pak na ně dám povidla a nahoru šlehačku (říkám tomu (beleše) a je to mňamka.....:P

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Po usmažení už je nenaplníš...

Ale naplníš! (nod)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Jo?
:^)
Já teda sladký nepeču, ale to jsem ještě neslyšel...
To musíš uvnitř nějak nechat dutinu?

Když je těsto dobře vykynuté, jsou v něm vzduchové bubliny.

mowla Domácí (2.9k bodů)

´Drsné´...
:D
No - sladký kvůli tomu dělat nezačnu, ale navrhnu to jedné známé - su zvědavej...


Co všechno se člověk na poradně nedozví...
:o



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 332 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 126 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 469 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 160 zobrazení
23.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Strolený Petr
+1 bodů
1 reakce 104 zobrazení
18.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Michal Marval
+1 bodů
1 reakce 492 zobrazení
22.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 123 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 381 zobrazení
16.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Grebeníček
0 bodů
1 reakce 211 zobrazení
...