0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Vždy ho mám po usmažení na přírodno v oleji tvrdé.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já si myslím, že smažíte příliš dlouho. Není tvrdé, ale suché. Záleží však na tom, jaké maso používáte. Kotleta a kýta dovedou být velice suché. Když krkovičku naložíte do nějakého kořeníčka, potřete olejem a necháte odpočinout, nemůže být ani suchá, ani tvrdá. Zvláště pak, když maso v oleji neplave, ale stačí, když je pánev mastná od toho, co je na mase.



+2 bodů

Maso, které používám jako přírodní, mírně naklepu, posolím, popepřím a obalím v hl. mouce a zprudka opeču z obou stran, poté mírně podleji(nejlépe vývarem) a pod pokličkou nechám pár minut dusit. A vždy peču na sádle!

0 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Vepřové masíčko jsem taky mívala tužší i když jsem ho naklepávala paličkou co mi síly stačily.Pak mi poradily ženský změkčovač,který jsem si koupila za pár kaček.Od té doby mám měkoučkou i houževnatou kýtu.Pak naložit a je to mňamózní:http://www.slevovyprodej.cz/zbozi/zmekcovac-masa/p-714 (happy)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Ten odkaz je bohužel nefunkční, měla jsi na mysli něco takového?
http://www.slevovymix.cz/zbozi/zmekcovac-masa/p-50045 :)

elis Registrovaný (157 bodů)

Jo,sůwičko,takový!(y)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Děkuji. Dám na tebe a někde si to opatřím :)



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 446 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 581 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.1k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 265 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 866 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 420 zobrazení
24.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Evžena
+2 bodů
3 odpovědí 330 zobrazení
...