0 bodů
212 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Nebo pouze na žhavém (uhlících).

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+3 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Pouze na žhavých uhlících. Když dáte gril na plameny, maso zůstane uprostřed syrové, ikdyž je povrch spálený. (nod) Je dobré mít u sebe pet láhev, na jednom místě s dírkami, s vodou a když plameny začnou šlehat, pokropit je a zredukovat. Pouze žhavé uhlíky je těžko dlouho udržet.



+1 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)

naposled sem na dovolený griloval na suchých šiškách sice to ze začátku kapku kouřilo ale výsledek byl vynikající (dance)

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Je to sice hit posledních let, praktikovat grilování, ale já pro to nejsem nakloněna, pokud se má takové jídlo podávat i dětem, to raději jen okrájené, opečené maso. Dospělým to snad tolik nevadí.....(poolparty)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 481 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 473 zobrazení
14.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Vašek Příhoda
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
1 reakce 890 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 308 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 410 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 673 zobrazení
0 bodů
1 reakce 211 zobrazení
...