0 bodů
163 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Myslím že se pak do něho koření lépe vsákne ne? Do masa na gril.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jak které...
Pokud jde o plátky masa, nepropíchávám - maso si marinádu natáhne vlákny, navíc by při grilování vpichy rychle ztrácelo šťávu.
Pokud jde o např. celé koleno - to napíchávám (skrz kůži - napříč vláken) přes masnou kůži by marinádu nenasáklo a vlákny by to trvalo příliš dlouho (např. na uzení nenapichuju, ale nakládám kolena aspoň na tři týdny).





Související témata

0 bodů
2 odpovědí 320 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 257 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 465 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 921 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 159 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 317 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 570 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 373 zobrazení
14.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Vašek Příhoda
0 bodů
1 reakce 830 zobrazení
...