+1 bodů
352 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dneska měl jeden kluk ve škole vejce a to nemělo skořápku, jak se to udělá? Bylo normálně průhledné. To ho jako pár vteřin uvaří a pak opatrně oloupe? Bylo úplně takové gumové. Nebavíme se spolu tak jsem se ho neptal (že bych to chtěl mít taky). Dík pokud to někdo znáte

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Na pár hodin nalož vejce do octa, pak opatrně opláchni.



+1 bodů

pidan vejce

prej to jde urychlit, když vejce týden naložíš do zásaditého prostředí (sůl a dřevěný popel) a 10 minut zahříváš - nevaříš - při teplotě do 70°C

aha, rozpustit vápník ve skořápce syrovýho vejce jde taky
já myslel, že ho měl ke svačině a jedl uvařený

0 bodů

To s tím octem bude ono. Děkuji



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 180 zobrazení
23.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Klára Framná
0 bodů
2 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 468 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 139 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 900 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 342 zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 565 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 403 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.5k zobrazení
...