+3 bodů
168 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Je to složka samozřejmě v podobě tekuté/ později asi tvrdé skupině.

Jde o to, že nevím jak je technický líh kvalitní, tudíž jestli tam je jen ten líh a voda = oboje se vypaří.

Tento stojí 50kč a konzumní, který by měl být na 100% jedlý, tak ten 250kč a to je pro mě moc veliký rozdíl.

Podle mě by se to mělo vypařit...ne? Ale ikdyž se to vypaří, nezůstane tam něco škodlivého? Nejspíše ano, ale proto se ptám.

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

1 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Technický líh, je velmi kvalitní líh, většinou dosahující 98% a je v něm přidána denaturační složky právě proto, aby jej nebylo možno vnitřně používat.





Související témata

0 bodů
0 odpovědí 307 zobrazení
+3 bodů
5 odpovědí 276 zobrazení
...