+2 bodů
567 zobrazení
v kategorii Ostatní
Ahoj, jsem ve složítém vztahu...a nejspíš se uchyluje ke konci tohoto vztahu...jedině když jsem snim tak zapomenu na všechny mé trable...když jsem snim nebyla tak sem se řeřala...ale kdykoliv se dostanu snim do hádky chci se zase začít řeřat...netušim komu se mám svěřit... a pokuď mi dá konec... netuším jestly vážně šáhnu po žiletce nebo co se vlastně bude dít...prosím o radu co mám dělat. Předem děkuji za odpověď

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

11 reakce

+1 bodů
 
Nejlepší reakce

"nejspíš se uchyluje ke konci tohoto vztahu" 

Si mladá a poškodiť si zdravie na celý život, ktorý máš ešte pred sebou... To nádherné  znovuobjavovanie krásy života a lásky okolo seba, každý raz tej najväčšej a jedinej lásky, toho stretávania a rozchádzania,,, , svoj život, to všetko chceš tak ľahko zničiť? Jedným krátkym rezom žiletky?

Život v lásce neumírá, tak jako puk na jaře rozkvétá v květ, v létě a na podzim jednou bouře s ní kymácí, jednou žář slunce pálí a v zimě bílou peřinou přikryvá se, aby na jaro v novém šatě usmál se na svou Julii. 

Tys Rómeo? Mrtev přec byls. když užila jsem jedu kapky. Změnil ses, tvá tvář, šat i chůze  jiná jest...Lže snad oko mé, když srdce mé říká tys Romeo 

Ach Júlie, má lásko, tvúj Romeo je živ, Tvůj sen, co jsi přálas, jsem to já, ať tělem jiným, jsem to já, ten Romeo, co srdce tvé si přálo

Vzťah lásky násilím neudržíš a zjazvenie, ten starodávny symbol smútku za mrtvým, ten dnes sa už nenosí. Život máš pred sebou a zachovaj ho nepoškodený pre svojho vysnívaného Romea.

Odlož nepoužitú žiletku naspäť do obalu.

Děkuji :) a ano položím. Děkuji moc
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
No nehlede na to jak budou vypadat tve ruce, az budes starsi.
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
no na ruce moc ne spíš noha tam to neni vidět..

To je smutný humor, čo radosť z krásy zo sna budí. Treba myslieť na budúcnosť, na život, nie na smrť.

radči myslím jen na školu a mého psa ten mně dokáže rozveselit a děkuji za rady


0 bodů
Dobry vecer.Toto co sama sobe delate sama si ublizujete je velmi nebezpecne.Nic to nevyresi ani nepomuze vasemu vztahu bylo by si myslim na miste vyhledat nejakou odbornou pomoc treba psychologa ktery by vam urcite pomohl.
0 bodů
tohle jsem nikdy nepochopila......tak krasna mlada holka a znicit si mlade telo, kvuli nekomu kdo za to nestoji???? OMG! posli ho nekam! takovych blbcu jeste bude.....mnoho! nebudes je stacit odhanet.

ver mi. nestoji za to.


Související témata

+3 bodů
4 odpovědí 707 zobrazení
+3 bodů
5 odpovědí 342 zobrazení
0 bodů
1 reakce 466 zobrazení
...