0 bodů
341 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je lepší sledovat kuchaře online, nebo si přečíst knížky?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Jestli neumíte vůbec nic a začínáte, je lépe s někým strávit pár chvilek v kuchyni. Řekne vám hodně věcí, které ani v kuchařkách, ani na videu snad ani nejsou, protože to každý pokládá za naprostou samozřejmost. :o Do úplného začátku jsou lepší videa. Než ale knížku, tak stačí vyťukat na klávesnici a strejda Gůgl najde receptů několik, stačí si jen vybrat. Např: jahody-recept. Moučník s tvarohem a ovocem. (blush) Každá knížka je svým stylem jedinečná, ale vám se nemusí trefit do chutě, do financí, stylu. A pak vám na poličce stojí věky a jen se na ni práší. Lepší je poklikat.
Třeba tady http://www.celysvet.cz/recepty-online



+1 bodů
ježura Registrovaný (35 bodů)

Vždycky je lepší vidět kuchaře v akci.Začínat s osvědčenými recepty od známých,sousedů,spolupracovnic (poradí ochotně hlavně muům).Nebát a nestydět se zeptat na cokoliv,protože i nejlepší a nejchutnější recept může skončit fiaskem jen díky špatně nakrájenému masu.Vaření je umění,nepovedené jídlo pamatuje každý začínající kuchař.

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Přečíst si knížky - nestačí ale ty s recepty, je třeba znát i některé zákonitosti, např. vlastnosti potravin...

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Dát se do toho. Třea i podle kuchařky, nebo způsobem pokus omyl. Pokud budeš chtít, tak se to naučíš. Nesmíš se toho bát a hlavně začít. I profesionálům se občas něco nepovede tak jak chtěli.

0 bodů
frantaXX Registrovaný (298 bodů)

No kdyz mas na to cas, tak to uz je skoro nauceny.



Související témata

0 bodů
7 odpovědí 466 zobrazení
0 bodů
1 reakce 714 zobrazení
0 bodů
1 reakce 253 zobrazení
0 bodů
1 reakce 244 zobrazení
30.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Zbyšek
0 bodů
1 reakce 275 zobrazení
0 bodů
1 reakce 402 zobrazení
18.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Klárka
0 bodů
4 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
1 reakce 347 zobrazení
20.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Roubalová
0 bodů
4 odpovědí 596 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 193 zobrazení
...