0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je to jen ve tvaru? Nebo i v ingrediencích?

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

2 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pro čevabčiči je základní surovinou jehněčí (skopové, kozí...) maso, pro karbanátky pak maso vepřové (nebo směs vepřového a hovězího).
V ´našich´ podmínkách se rozdíly stírají - a variabilita ochucení jednoho i druhého tomu napomáhá - takže si masovou směs okořeň podle vlastní chuti a natvaruj dle libosti.
:o



0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

Čavapčiči bude ostřejší než karbanátky.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 250 zobrazení
0 bodů
1 reakce 812 zobrazení
26.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
+1 bodů
4 odpovědí 907 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
1 reakce 478 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.4k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 262 zobrazení
27.2.2017 v kategorii Mobily zora
+3 bodů
2 odpovědí 463 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 299 zobrazení
6.1.2016 v kategorii Ostatní Ráchel
...