0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je to jen ve tvaru? Nebo i v ingrediencích?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pro čevabčiči je základní surovinou jehněčí (skopové, kozí...) maso, pro karbanátky pak maso vepřové (nebo směs vepřového a hovězího).
V ´našich´ podmínkách se rozdíly stírají - a variabilita ochucení jednoho i druhého tomu napomáhá - takže si masovou směs okořeň podle vlastní chuti a natvaruj dle libosti.
:o



0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

Čavapčiči bude ostřejší než karbanátky.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 297 zobrazení
0 bodů
1 reakce 866 zobrazení
26.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
+1 bodů
4 odpovědí 1.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
1 reakce 558 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.5k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 315 zobrazení
27.2.2017 v kategorii Mobily zora
+3 bodů
2 odpovědí 592 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 405 zobrazení
6.1.2016 v kategorii Ostatní Ráchel
...