0 bodů
649 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Jde uchovat pečivo v mrazáku?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jde - běžně tak ´skladuju´ chleba - různé druhy.
Pečivo prostě dáš do mikrotenového (igelitového...) pytlíku, ten ´uzavřeš´ zavázáním (zatočením, gumičkou...) a dáš do mražáku, žádné speciální postupy nejsou potřeba. Jen je dobré rozdělit pečivo do takových ´porcí´, abys pak jednoduše vytáhla a rozmrazila celý pytlík.



+1 bodů

jde, běžně
není to zase až bohviečo, ale lepší než gumové nebo tvrdé nebo se ráno štrachat do sámošky pro včerejší

dokonalý výsledek je, když se zmrazí co nejrychleji (to ostatně platí pro všechno): teda ani ne tak co nejrychleji po tom, co se přinese z vobchodu, ale hlavně rychle po tom, co se strčí do mrazáku - tzn. v místě, kde mrazák nejvíc mrazí, pokud má šokové mražení, tak ho použít, nemrazit velkou porci naráz, balíčky rovnat volně vedle sebe

pak se to už může přerovnat a naskládat halabala

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Takhle lze uchovat třeba knedlík. Nakrájený, zabalený v igelitovém pytlíku. Buchty, bábovka, cukroví. To cukroví raději v krabičce.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 774 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+3 bodů
3 odpovědí 187 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 487 zobrazení
28.8.2015 v kategorii Finance podnikání štěpán
+1 bodů
3 odpovědí 83 zobrazení
11.8.2015 v kategorii Ostatní Adél
0 bodů
6 odpovědí 516 zobrazení
0 bodů
1 reakce 323 zobrazení
0 bodů
1 reakce 478 zobrazení
0 bodů
1 reakce 455 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
...