0 bodů
335 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je kvalitnější v zelené, nebo žluté lahvi?

Vaše reakce

Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+6 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nezáleží v jaké je lahvi, ale na tom aby to byl panenský olej z prvního lisování, samozřejmě za studena.



+4 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

Pokud mluvíte o té láhvi co je opravdu žlutá, tak to je vyloženě šmejd. Není to barva láhve, ale oleje. A myslím, že je dokonce plastová. A tento olej není drahý.
Jinak co se týče kvality olivových olejů, je jasné, že se má vybírat za studena lisovaný, panenský. Navíc mám dojem, že na té žluté láhvi je vyloženě napsáno, že je to olej lisovný ze slupek, takže stačí číst etikety a máte v tom jasno.

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

http://www.pohodna.cz/?qa=3690/olivovy-olej-z-pokrutin Je to toto. Olej je z pokrutin. (nod) Kdysi jsem ho koupila a smažila na něm. Nesmrděl a byl dobrý. Lepší než levný olej běžně v prodeji, já nevím z čeho.

tak z pokrutin je ten nejnižší kvality teplem (párou) a rozpouštědly získávaný z už několikrát předtím vylisované suroviny



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 476 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 397 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.1k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 359 zobrazení
0 bodů
1 reakce 2.4k zobrazení
22.6.2014 v kategorii Ostatní Jít Palo
0 bodů
2 odpovědí 185 zobrazení
29.5.2014 v kategorii Auto moto frantaXX Registrovaný (298 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 272 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 204 zobrazení
...