Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
317 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je kvalitnější v zelené, nebo žluté lahvi?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+6 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nezáleží v jaké je lahvi, ale na tom aby to byl panenský olej z prvního lisování, samozřejmě za studena.



+4 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

Pokud mluvíte o té láhvi co je opravdu žlutá, tak to je vyloženě šmejd. Není to barva láhve, ale oleje. A myslím, že je dokonce plastová. A tento olej není drahý.
Jinak co se týče kvality olivových olejů, je jasné, že se má vybírat za studena lisovaný, panenský. Navíc mám dojem, že na té žluté láhvi je vyloženě napsáno, že je to olej lisovný ze slupek, takže stačí číst etikety a máte v tom jasno.

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

http://www.pohodna.cz/?qa=3690/olivovy-olej-z-pokrutin Je to toto. Olej je z pokrutin. (nod) Kdysi jsem ho koupila a smažila na něm. Nesmrděl a byl dobrý. Lepší než levný olej běžně v prodeji, já nevím z čeho.

tak z pokrutin je ten nejnižší kvality teplem (párou) a rozpouštědly získávaný z už několikrát předtím vylisované suroviny



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 1.0k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 459 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 354 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.0k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 329 zobrazení
0 bodů
1 reakce 2.2k zobrazení
22.6.2014 v kategorii Ostatní Jít Palo
0 bodů
2 odpovědí 161 zobrazení
29.5.2014 v kategorii Auto moto frantaXX Registrovaný (298 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 238 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 190 zobrazení
...