0 bodů
572 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Pokaždé když vařím slepici na polévku tak je slepice ještě dost tuhá.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Pomalu a dlouho. Lze použít i tlakový hrnec, ale dlouhý čas s teplotou těsně kolem bodu varu je nejlepší.




Související témata

0 bodů
2 odpovědí 314 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 233 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 388 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 214 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 228 zobrazení
4.7.2015 v kategorii Vaření, jídlo Václavka
0 bodů
1 reakce 664 zobrazení
9.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
1 reakce 213 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 307 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.3k zobrazení
...