Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
362 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Pokaždé když vařím slepici na polévku tak je slepice ještě dost tuhá.

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

1 reakce

0 bodů
Pomalu a dlouho. Lze použít i tlakový hrnec, ale dlouhý čas s teplotou těsně kolem bodu varu je nejlepší.




Související témata

0 bodů
2 odpovědí 192 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 128 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 187 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 110 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 130 zobrazení
4.7.2015 v kategorii Vaření, jídlo Václavka
0 bodů
1 reakce 310 zobrazení
9.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
1 reakce 95 zobrazení
+1 bodů
4 odpovědí 163 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 847 zobrazení
...