Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
572 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Je lepší když dělám bramboráky nalít těsto na pánev a nechat opékat a pak až s ní zahejbat, nebo hned po nalití se snažit oddělit bramborák ode dna aby se nepřichytl?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

4 reakce

+1 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Otáčej,až zčervenají okraje,nezapomeň,že nejlepší je smažit bramboráky na sádle.:)



0 bodů

Dobře, děkuji určitě vyzkouším

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Po vlozeni testa nechat tak ..on se odlepi ...:D pokud se ti budou trhat odstran z testa tekutinu a klido muzes pridat jedno vejce navic ....
Na talir na ktery je budes odkladat dej alespon 3-4 ubrousky ..ty vytahnou prebytecny tuk ...:D a po snezeni bramboraku to zapij vodou s jedlou sodou ...nebude ti tezko od zaludku prave kvuli tomu ze jsou mastne ....:D zvlaste v tomto teplem pocasi ...(facepalm)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nejlepší na zapíjení bramboráků jsou podmáslí, kefír, žinčica...
:o
:D

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Teda ...proc rovnou nepouzit Gutalax ... (waiting)(think)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ikdyz ja miluji Bramboraky s Jatrou ....:D (hornicky rizek)
Jatru nakrajis nadrobno ...osmazis cibulku a nechaz dozlatova dojit pridas strouzek cesneku nadrobno ..pak prisypes cervenou papriku ..hodis tam jatru ..Kmin ..Pepr nechas podusit prilejes trochu horke vody a sul ...priklopis poklickou nechas domeka ...pak ji jen lehce zahustis moukou ...
Jatru... pak das na bramborak a pridas trochu tatarky ... Bohove to je zradlo ...:D ..mnam ..:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Vajíčko ne, to je lepší strouhaný sýr. :)

elis Registrovaný (157 bodů)

čupakabro?Vodu na brmborák jen barbááár,pívo,to je ono.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

elis ....kdyz ja se moc dobre znam dam jedno chytim slinu a u jednoho nezustanu ....:D
Takze kdybych si mel davat pivo vzdy ...kdyz si dam neco tucneho ..tak jsem obden naplech ....:D

Suwa je to teda vyzkousim (placky se syrem jsem jeste nemel)...ale esly to bude ...:D(puke) tak ti to poslu emailem souhlas ?...(wasntme)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já už to tak dělám spoustu let a s úspěchem. Kdysi děli vyzvídaly, co jsem dala do bramboráku, že je tak skvělý. Dlouho jsem přemýšlela a pak mi došlo, že jsem zapomněla dát mouku, ale sýr to podržel. Soused pocházel od Frydku a dával spoustu vajec, to se bramboráku ani nepodobalo. :)

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pokud budeš s těstem hned po nalití "hejbat", uděláš si škubánky...
:o
Úplně stačí mít pánev s nepřilnavým povrchem a nebo dostatečně rozpáleným tukem a otočit placku až po osmažení jedné strany.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Na bramboráky preferuji klasickou litinovou pánev a sádlo :D

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

tak ted mi jeste rekni kde ho mam koupit?...:^)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Co nemáš? Sádlo, nebo litinovou pánev?



Související témata

0 bodů
7 odpovědí 2.0k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 938 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.4k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 357 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 357 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 524 zobrazení
8.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 165 zobrazení
7.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Slečna Lucie
0 bodů
5 odpovědí 1.1k zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 1.4k zobrazení
...