Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
333 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

5 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jasně - naplátkuješ brambory, osmažíš je a osolíš.



0 bodů

A není nutný friťák? Mám jen pánev půjde to?

mowla Domácí (2.9k bodů)

Dají se smažit i na pánvi, ale dělají se třeba na raclette.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Než začaly chipsy, za komančů, vyráběli jsme si brambůrky doma sami. Nastrouhali jsme brambor na stuhadle, které dělá tenké plátečky, v sítu jsme probláchli, vypláchli škrob, který plátky slepuje, nechali hodně okapat a pak ve vysoké vrstvě jsme smažili a sypali do síta, aby olej okapal. Chipsy jsou mnohem lepší,



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 325 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 499 zobrazení
8.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
4 odpovědí 530 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.0k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 1.9k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 149 zobrazení
7.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Slečna Lucie
0 bodů
5 odpovědí 1.0k zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 1.4k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 911 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 4.6k zobrazení
...