0 bodů
927 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Přemýšlím o stavbě udírny na zahradě. Napište kdo máte zkušenosti, jak dlouho se třeba udí takové kuře? A chuťově je to asi skvělé co?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Kuře - záleží na teplotě - pár hodin (4-12) - ale, aspoň podle mne, není kuře nic moc.
Mnohem lepší je ´doškolení´ kvalitního salámu nebo šunky či slaniny, vyuzení sýra, ryby...
A - samozřejmě, vyuzení podle vlastní chuti naloženého masa, špeku, slaniny, vlastních klobás - je k nezaplacení.
;-)



+1 bodů
Dero Registrovaný (53 bodů)
Přemýšlím o stavbě udírny

Vašku vůbec o tom nepřemýšlej a začni stavět. Máš vidět co dokáže udírna když v ní protáhneš obyčejné špekáčky. Jak píše Mowla těch možností je spousta. Dělám ryby, masa, no prostě toho jde spousta a je to nejlepší věc co znám (udírna).

Ochutnávka sýrů, posezení s přáteli u vínka. Paráda

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

To kuře bude skvělé. Před udírnou ho na noc potřete solí a troškou česneku. A kousek bílého špeku, také s česnekem a solí. ;-)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 715 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 886 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 728 zobrazení
11.4.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Říhal František
0 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
–1 bodů
2 odpovědí 2.0k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 738 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 847 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 315 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 442 zobrazení
11.12.2014 v kategorii Společnost Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 320 zobrazení
...