Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
6.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Aby byli do polévky

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

6 reakce

+2 bodů

Nejlépe je namočit přes noc. Vodu, kterou nenasají nevylévat, ale přidat do polévky, je v ní spousta vyluhovaná houbové chuti.



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Namáčím je aspoň na pár hodin - ale nezbytně nutné to není.
A po namočení je rovnou dám vařit, jen přidám koření a osolím.

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Pridej je do polevky behem varevi naco je budes namacet?....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Ideální stav je cca 12 hodin. Ale při spěchu postačí i 1 - 2 hodiny.

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Když je zapomenu namočit večer, nasypu je, až si vzpomenu, do kastrůlečku, zaliju vodou a pomalu zahřívám skoro k varu a pak nechám, dokud je nenaliju, spolu s vodou, do polívky nebo pod maso. A taky dobrý. Nasají.

0 bodů
Nevidím duvod, proč namáčet tak dlouho. Já vařím pokrmy ze sušených hřibů často a namáčím je tak 15-20 min (mám je nakrájené a nasusene v hodně tenkých platkach, ale myslím to nehraje tak velkou roli). A vždy jsou dobré.


Související témata

0 bodů
4 odpovědí 773 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 844 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 718 zobrazení
24.9.2015 v kategorii Zdraví, krása Mahulena
+3 bodů
3 odpovědí 283 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 192 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 541 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 548 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 167 zobrazení
15.7.2014 v kategorii Rostliny, zahrada Marek Šantora
0 bodů
6 odpovědí 204 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 215 zobrazení
...