Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
4.6k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Proč se dává trojobal? Stane se něco když ho obalím jen vejce a strouhanka?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

7 reakce

+2 bodů
ježura Registrovaný (35 bodů)

Osobně trojobal nepoužívám.Den předem naložím plátky masa do tatarské omáčky.Těsně před smažením důkladně obalím pouze ve strouhance.



0 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Mouka drží vejce a vejce strouhanku. Ještě jsem to nezkoušela. Zkuste tak 1 řízek obalit a uvidíte.

0 bodů

Hm, máte pravdu s moukou to vejce lépe drží. Když se nedá do mouky, tak není tolik vysušený a vejce tak nedrží.

0 bodů

Tak to zní hodně dobře. V tatarce je ocet který rozloží to maso, takže předpokládám že bude pěkně křehké je to tak? Super nápad. Až budu vařit řízky tak to použiji také

ježura Registrovaný (35 bodů)

Ano,jsou opravdu křehké.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Já jednou viděla v TV, Troškovy řízky. Pan troška vůbec nepoužívá mouku, nasolené a naklepané řízky obalí ve strouhance, pak ve vajíčku a dá smažit. Od té doby je tak dělám...(sun)

0 bodů
Nevím, jak je tenhle příspěvek starý, ale bez mouky je řízek vynikajcí.


Související témata

0 bodů
1 reakce 1.0k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 1.9k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 144 zobrazení
7.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Slečna Lucie
+2 bodů
3 odpovědí 898 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 318 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 317 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 490 zobrazení
8.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
4 odpovědí 521 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 993 zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 1.3k zobrazení
...