0 bodů
131 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Mají v oleji plavat?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nejraději mám topinky na ´sucho´.
Ale pokud už je smažím na sádle, rozhodně ´plavou´ a smažím je při dost vysoké teplotě, aby - když je vyndám, sádlo steklo (okapalo).



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Takto jsem udělala topínky asi po deseti letech. A to jen proto, protože jsem druhý den plánovala řízky. Jinak je mi líto oleje a taky je mi po takových mastných topínkách těžko. Užila jsem si je s česnekem a dvěmi vejci do skla. A mám zas na deset let klid. (Doufám, že se jich dožiju) (happy) Jinak je dělám v topínkovači a šmrcnu máslem. Nebo tatarákem.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Ještě jdou udělat opečené chleby, že se půlkrajíce namočí v rozkvedlaném vajíčku a pak osmaží. Na ozdobu můžete kolečko salámu, kolečko rajčete a okurky, třeba i česnek nebo cibule, k tomu hrnek čaje a je večeře hotová.....

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Nejlepší jsou topinky na sucho.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
0 bodů
1 reakce 323 zobrazení
0 bodů
1 reakce 478 zobrazení
0 bodů
1 reakce 455 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 485 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 733 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 76 zobrazení
16.11.2015 v kategorii Vaření, jídlo Marek
+2 bodů
1 reakce 161 zobrazení
8.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Lenung
+3 bodů
1 reakce 121 zobrazení
3.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Andrea
...