Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
1.1k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když pečou ten kus masa na tom otáčecím přístroji tak jak to že se jim to maso vevnitř nekazí? Včera jsem na to koukal a mají tam snad 30 kg masa. To jako začnou opékat, zvenku se to opeče to okrájí a na noc dají do ledničky a ráno zase opékají? Není přece možné že mají hned všechno to maso propečené ne?
PS: Kebab je mé nejoblíbenější jídlo, někde ho dělají opravdu suprovej.

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

3 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Čerstvé maso se nezkazí tak rychle...
:o
Rozhodně se nestihne zkazit během těch ´pár hodin´, kdy je maso na kebab napícháno na rožeň...



0 bodů

ale to maso se nepropíká.Právěže se opíká jen na okrajích kde je hned hotovo a odříznuto.Po směně se zbylé (syrové)maso na tyči dává do mrazáku. Malá rada : pokud možno si kebab /gyros dávejte čerstvě odříznutý,tzn . že ho před váma odřízne z válce,zvláště skopové ,jehněčí které je čerstvě odříznuto má mnohem lepší chuť než třebas i jenom 5 minut po dříznutí.Jinak celkově kvalitnější masa jsou z menších válců.

0 bodů
Ahoj maso se opeka jen na okraji pote je hned odrezano tzn. maso je na okraji upecene ale uvnitř je stále zmrzle.

Na konci dne se maso zabali a dava se do mrazaku, ale druhy den jej  nemůžete vyjmout jinak by se kazilo takze ho v tom mrazaku musite nechat cca 3. dny a musite nacit nove maso, takze nehrozi ze by se něco zkazilo.

Doufam ze jsem aspoň trochu pomohl Deniz


Související témata

0 bodů
1 reakce 271 zobrazení
0 bodů
1 reakce 125 zobrazení
18.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Klárka
0 bodů
2 odpovědí 2.0k zobrazení
20.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Gregor
0 bodů
3 odpovědí 158 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 556 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 747 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 169 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 6.5k zobrazení
0 bodů
1 reakce 496 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 116 zobrazení
11.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Máša
...