0 bodů
1.5k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Mám je nechat na světle? Nebo ve špajzu? Nebo někde v teple?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+3 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Takové necháváme v pološeru v chodbě a vždy dojdou.Teplotam je tam cca 17-19 stupňů.



+3 bodů

Banány, platí třeba i pro kiwi, vložte do igelitového sáčku a přidejte jablko. Jablko uvolňuje ethylen, který urychluje zrání.

+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

V teple a vlhku - ale tak, aby mohly ´dýchat´, nikoli třeba v igeliťáku, zapařily by se a začly hnít.

+2 bodů

Kdekoliv někde doma v bytě. Neděl si starosti ony dojdou.



Související témata

0 bodů
0 odpovědí 188 zobrazení
0 bodů
1 reakce 396 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 273 zobrazení
0 bodů
1 reakce 283 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Právo a zákony Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 450 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 714 zobrazení
18.4.2014 v kategorii Ostatní Slávek
+2 bodů
1 reakce 358 zobrazení
23.3.2014 v kategorii Ostatní Miroslav Zajíc
+3 bodů
2 odpovědí 225 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 466 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 942 zobrazení
...