0 bodů
262 zobrazení
v kategorii Škola, příklady

Jsem v seste tride a bojim se telocviku. Moc neumim vybiku, florball, fotball a micove hry. Mam rada volleyball ale jen doma. Kdy hraji ve skole bojim se mice. Spoluzaci hazeji strasne moc. Taky kdyz jsem byla v prvni tak me trefili do obliceje a cela trida strasnej smich, to se neda popsat jak to odnich bylo hnusne. Taky mi porad nadavaji ze jim kazim hru a na,druzstva si me vyberou vzdycky jako posledni ze tridy.Uz minuly rok jsem si vzdycky sedla ze jsem as i ponemoci nrbo nemam telak a tak. Taky jsme ted s jinou ucou. Ta ucitelka je moc hodna a kdyz nekdo neco neumi tak se munesmeje a nedava mu petky jen max.dvojky. Ale v tom problem vubec neni ja kdyz ten den co mame telak vztanu mam uplne neiveritelny pocit v tele abojimse. Uz 7 hodin jsem necvicila a rikala ze nemam boty ted uz je mi to trosku blbe a bojim se a stydim. Prosim poradte mi...a co mam delat mi takiks reknete. Vase blondynka Chi^^

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů

V první řadě změň své strašpytlíkovské myšlení.
Nemysli na to, co si myslí jiní, ale na to, co chceš dosáhnout.
Vymlouvat se na něco, někoho (na nemoc, na jiných), je nejlepší cesta k sebezničení pro vlastní, ne neschopnost, ale pro neochotu pracovat na sobě .
Strachovat se, bát se, to je v pořádku, protože, kdo se nebojí, ani necítí. Bát se, ale strach neprojevovat.
Překonej se, překonej svůj strach, dohodni se s kamarádkami na malé míčové hře na hřišti (mimo školy), aby sis zopakovala chytání a házení a pak překvap ve škole na tělocviku.
Zapomeň na slovíčka Nelze, mám strach, budou se mi vysmívat ...
Pokud tohle dokážeš, dokážeš nejen spolužákům na tělocviku (to je vedlejší), ale hlavně sobě, že nejsi žádná padavka, žádné "Béčko" a když chceš a máš cíl, taky ho dosáhneš.
Řekni si spolu s Archimedem "Dejte mi pevný bod (ve vesmíru) a pohnu Zemí" a překonej samu sebe.



0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nějak se mi ta otázka nezdá - neděláš si z nás náhodou legraci? Pokud ne, tak se z tělocviku omluv s odůvodněním, že se musíš doučovat češtinu... :)

Johanka Registrovaný (119 bodů)

Dělá si legraci, stejná otázka (i stylově) tady už padla. Už tehdy se mi to nezdálo a odpověděla jsem v identickém duchu. Beru to jako zpestření. :)

http://www.czporadna.cz/?qa=33783/bojim-se-telaku

Promiň já si nedělám srandu, možná si to myslíte, ale já ne. Mám jen jednu odpověď, takže jsem se zeptala znovu, tak teda promiňte že existuju :D

Já mám dotykový mobil, nemám k němu psací tužku, kterou se poklepává na display. Tvá odpověď mě docela naštvala, protože je docela těžké psát na dotykovém mobilu. Já do tď navíc žádný neměla, takže se teprve učím, a jinak, pro tvou informaci...Zlato, já umím psát :)Promiň jestli jsem drza, ale já opravdu na zítřek odpověď očekávám a bojím se, a z toho se sranda nedělá. Chtěla bych vidět, jak píšete na dotykovém mobilu, když jste 11tiletá holka, promiňte jestli jsem teď byla drzá a někoho se to dotklo ale já byla hodně naštvaná...

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tady máš možnost svoji otázku upravit a opravit chyby. Až to uděláš, bude jistě vypadat věrohodněji, než teď :)



Související témata

+3 bodů
1 reakce 70 zobrazení
19.2.2016 v kategorii Auto moto Michal
0 bodů
3 odpovědí 158 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 353 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 225 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 107 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 106 zobrazení
14.11.2015 v kategorii Diskuze prosím poradte
+3 bodů
1 reakce 106 zobrazení
23.10.2015 v kategorii Společnost ahoj
...