0 bodů
787 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása
Piersing

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No zalezi na tom jak dlouho to tam mas ..:D pokud je rana zahojena tak to uz pujde videt az do smti a nikdy se to nezaceli bude tam jizva ...zda budes mit porusenou chrupavku tak to asi take ...:D ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Mám to týden.. Ale myslím, že to byla chyba, a přemýšlím, že bych si to za nějáký čas sundala, ale právě se bojim že už to nezaroste.
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No pkud to sundas ted a koupis si neco takoveho >>> Mast na jizvy ,tak se to asi zahahoji uplne tyden neni dlouha doba, no a pro priste budes vedet, ze nic se nema uspechat, ikdyz me osobne jizvy slusi mam skarifikaci pres cely hrudnik wink dve psi hlavy. laugh

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
A když si to chci sundat a za pár měsíců? Teď si to tam musim nechat.. :) spíš mně zajímalo, jestli tam zůstane ta dírka, přes kterou jde vidět skrz, a nebo jenom malá jizva :D
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No s nejvetsi pravdepodobnosti jen jizva, zeby pres to slo videt to asi ne :D spist to vude vypadat jako dulek, ale i ten casem zmizi telo se v prubehu zivota porad meni a obnovuje kdyby jsis udelala fotku toho vpichu ted a za 10.let pak je porovnala tak zjistis ze ten vpich nebude uplne nastejnem miste a ze i cho za tu dobu bude vypadat malinko jinak ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢




Související témata

...