0 bodů
32 zobrazení
v kategorii Ostatní zionika Host (4 bodů)

Oční péče v Česku: dostupnost a profesionalita.

 Oční chirurgie dnes není jen věda, ale celý obor medicíny, na pomezí technologických inovací a přístupu k lidské péči. Oftalmologie Kaspříková s.r.o. zahájila svou činnost v lednu 1993. Již více než 30 let je spolehlivým partnerem při zachování a obnově zraku svých pacientů. .

  Se zaměřením na individuální přístup ke každému klientovi preferujeme systém na míru, kde se každému pacientovi dostává nejen kvalitní lékařské péče, ale také osobní péče ze strany lékařů a personálu. Chápeme hodnotu času našich pacientů, proto u akutních stavů a ​​vyšetření po operacích zveme ranní schůzky, abychom minimalizovali časové náklady a zajistili našim pacientům maximální komfort.

Léčba glaukomu: lékařské a chirurgické metody v Česku https://www.ocnilekar-fm.cz/

 Naše klinika poskytuje široké spektrum služeb v oblasti diagnostiky a léčby očních onemocnění u dospělých i dětí, včetně kojenců. Jsme hrdí na náš vysoce kvalifikovaný zdravotnický personál a moderní vybavení, které nám umožňuje poskytovat komplexní ambulantní služby na nejvyšší úrovni.

  Naše klinika disponuje operačním sálem, kde naši specialisté provádějí různé chirurgické zákroky na zevním segmentu oka. Odstraňujeme kožní a tukové výrůstky na víčkách a kolem nich, ošetřujeme stydké pysky, cysty, znaménka, zašíváme tržné rány na víčkách a obočí. Provádíme také dermoplastiku, která umožňuje našim pacientům korigovat kosmetické vady a zlepšit kvalitu jejich života.

  Naše práce se neomezuje pouze na chirurgické zákroky. Na doporučení dermatologů provádíme i excize kožních nádorů s následným histologickým vyšetřením. Abychom toho dosáhli, spolupracujeme s přední laboratoří Biocytolab s.r.o. ve městě Frýdek-Místeke, kde je zajištěna vysoká přesnost a spolehlivost výsledků.

  Jsme vždy otevřeni vašim dotazům a připraveni vám pomoci vyřešit jakékoli problémy se zrakem. Neváhejte nás kontaktovat na telefonu +420 558 633 731 nebo mobilním čísle +420 725 045 950 a také na emailu info[at]www.ocnilekar-fm.cz. Náš přátelský tým vám rád pomůže najít nejlepší řešení pro vaše potřeby a přání.

Nejlepší metody diagnostiky a léčby keratitidy v Česku

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.



Související témata

+3 bodů
4 odpovědí 127 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 280 zobrazení
30.7.2014 v kategorii Ostatní Loukota František
0 bodů
0 odpovědí 44 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 273 zobrazení
0 bodů
1 reakce 306 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 396 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 1.6k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 80 zobrazení
...