0 bodů
1.3k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Rozdíl od klasického je jaky?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Můj předpis je : 2 díly vepřového bůčku + 1 díl netučného eidamu = umlít. Přidat nasekanou petrželovou nať, podle chuti přisolit a dobře promíchat. Nechat několik hodin odležet a pak vytvořit placičky, které se po obou stranách osmaží na tuku. Někdo je ještě obaluje v trojobalu, ale není to nutné.



0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

z mletého masa a sýra...



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 3.6k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 176 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 255 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
7 odpovědí 5.3k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 289 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 315 zobrazení
0 bodů
1 reakce 436 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 288 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
...