0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Rozdíl od klasického je jaky?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Můj předpis je : 2 díly vepřového bůčku + 1 díl netučného eidamu = umlít. Přidat nasekanou petrželovou nať, podle chuti přisolit a dobře promíchat. Nechat několik hodin odležet a pak vytvořit placičky, které se po obou stranách osmaží na tuku. Někdo je ještě obaluje v trojobalu, ale není to nutné.



0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

z mletého masa a sýra...



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 3.4k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 129 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 203 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
7 odpovědí 5.1k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 245 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 238 zobrazení
0 bodů
1 reakce 301 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 236 zobrazení
4.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.0k zobrazení
...