0 bodů
407 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása

Co nejraději používáte v restauracích a na dalších veřejných místech a co je podle vás nejhygieničtější a nejpraktičtější pro provozovatele?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Já raději použiji vysoušeč, než papírový ručník. A mýdlo v dávkovači. (happy) A kdyby to šlo, tak bych se přimlouvala na splachování na šlapadlo, ne na knoflík nebo ulepenou šňůrku. A taky mi pije krev, když se ve tmavé místnosti musí hledat vypínač. Mělo by se rozsvěcet čidlem na pohyb. Stejně si myslím, že kdyby v tak frekventované místnůstce bylo stále rozsvíceno, vyšlo by to levněji, než shášení a rozsvěcení.

To splachování na šlapadlo je dobrý tip a světlo na čidlo také, děkuji za to! Jak ale vyřešit problém se saháním na špinavou kliku? Máte někdo nějaký nápad nebo zkušenost? Jinak z komentářů mi zatím vychází jako nejlepší kombinace vysoušeče a papírových ručníků. Vysoušeče už se vyrábí i nějaké antibakteriální. Papírové ručníky nevycházejí tak draho jak jsem se bála. Třeba na mojeobaly.cz mají 250ks za 19kč, tak snad mě to nezruinuje. Pouštím se do budování malé restaurace, proto ten dotaz. :-)



+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Právě jsem si přečetla v magazínu víkend Právo 12.12.2014 ( byl zdarma k mání v Thomayerově nemocnici ) - vědci z britské University of Leeds zjistili, že v okolí sušičů se nachází až 27 x víc baktérií šířených vzduchem, než okolo zásobníků s papírovými ručníky. Mně je to celkem jedno, na veřejných místech na WC nemusím, protože tam nechodím :D

0 bodů
Johanka Registrovaný (119 bodů)

V restauraci a na veřejných toaletách určitě tekuté mýdlo, papírové ručníky, pákové baterie... Doma to mám jinak. Tekuté mýdlo sice v koupelně je, ale používám klasické. Yves Rocher, ostatně jako veškerou další kosmetiku včetně parfémů. :)

0 bodů

Já nejraději používám papírový ručník. Pro provozovatele je ale nutností vysoušeč, neboť ručníky mu ukradnou a není to jejich nedostatkem.

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No nevim je to v podstate jedno asi vysousec ...uz jsem nad tim parkrat v restauraci premyslel ..vidaval jsem lidi kteri vysly ze zachodu ..a zavreli za sebou dvere tak se pouzili kliku a to z ruznych duvodu budto tam nebylo Brano ......nebo to udelali instinktivne pak si clovek musi polozit otazku ....opravdu vsichni dodrzuji hygienu ?
v tom pripade je fuk co clovek pouzije papir nebo vzduch ...rucnik normalni nepouzivam ...:D ..sice jsem odvazny ne zase tak ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Takhle otázka nezněla. Ale když už jsi začal, tak samozřejmě všichni tu hygienu nedodržují, proto také ten ručník a vlhké ruce, které si utřu až za deveřmi !!
Tak je to jedno nebo ne ?

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Co nejraději používáte v restauracích >>> No nevim je to v podstate jedno asi vysousec :) z toho plyne ze asi radeji pouzivam vysousec...
Co je praktictejsi nevim nemam hospodu ...rekl bych pouze svuj logiky nazor ..ale ten by byl od cloveka ktery nema hospodu mozna zavadejici ...tak jsem se zdrzel odpovedi na druhou cast otazky ....
Takze nevim co je na me odpovedi spatne .....Mosoji ...
PS; To ostetni byl pouze muj postreh ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

"v tom pripade je fuk co clovek pouzije papir nebo vzduch ...rucnik normalni nepouzivam ... ..sice jsem odvazny ne zase tak ...."

To nedokážeš pochopit vztah toho co jsi napsal, vůči tvému názoru že to je fuk ?
Ono to totiž fuk není.

+1

Mosoji, ty se dnes chceš hádat, že? :) Přece se nebudete navzájem chytat za slovíčko, budou vánoce ….. .)

Hádat se nechci, ale poklonkovat také nebudu. Nikdy jsem to nedělal.
Jmenuje se tento server stále Poradna, nebo je to pořád Pohodna?

+1

No já nevím, nejsem tady od začátku, ale proč ne třeba Poradna … bude-li komu radit …. A nebude-li …. tak Pohodová kecárna. :) Jedno druhé nevylučuje. :)

0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Pokud si mohu vybrat, tak papírové utěrky. Největší humus je ale odejít z těchto prostor, když si musím nějak otevřít dveře. Kliky mokré, upatlaně. Další humus je hromadná doprava a tyče na držení. Když ji už náhodou musím použít, tak se snažím nedržet.

Johanka Registrovaný (119 bodů)

Neustále nosím sebou v kabelce:
SOS pro čisté ruce.
zadejte popis obrázku zde

0 bodů

Dyson AirBlade



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 141 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 276 zobrazení
0 bodů
1 reakce 198 zobrazení
3.3.2019 v kategorii Ostatní Jan Havelka
+1 bodů
1 reakce 121 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 294 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 229 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 345 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 461 zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 2.6k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 731 zobrazení
...